Mitkä syksyn Many Months mallit ovat sinun mielestä kivoja?

Hei ihana,

EDIT: Tämä arvonta on nyt päättynyt ja arvonta suoritettu . Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! Jokainen kommentti ja mielipide on meille arvokas, joten lämmin kiitos vielä kerran vastauksistanne! :)

Olemme katsomassa ensi syksyn Many Months tuotteita ja meitä kiinnostaisi tietää mitkä mallit ovat mielestäsi parhaat? Arvomme vastanneiden kesken Many Monthsin yllätystuotekasseja 2 kpl!

Olisimme siis kiitollisia jos vastaisit alla olevaan kommenttikenttään  mitkä alla olevan kuvaston (eng) tuotteet ovat kaikkein kivoimpia?

Psst! Vastaathan 18.3.24 klo 11:00 mennessä, kiitos paljon!

Many Months Woollies Collection 2024-2025

 

ESITTELYSSÄ KAUDEN 2024/2025 UUTUUDET JA TUTUT SUOSIKIT:

"Tässä Natural Family Woollies 2024/2025 -malliston julkaisuhetkessä, pysähdyn miettimään viime vuoden tapahtumia — aikaa, joka on muovautunut talouden suurista muutoksista, Ukrainan ja Gazan sodista sekä pandemian jälkeisen maailman haasteista. Näinä hetkinä Tove Janssonin viisaudet loistavat kuin valo pimeässä, muistuttaen meitä siitä, että

"elämä tulee ottaa vastaan jokainen minuutti kuin se olisi kertakaikkinen ihme, ja juuri sitähän se onkin – ihmeellinen ja ainutkertainen."

Tämä ajatus tuntuu erityisen merkitykselliseltä ManyMonths-filosofian kanssa, kannustaen meitä arvostamaan jokaista uniikkia hetkeä omassa elämässämme ja ympäröivän maailman jatkuvaa muutosta.

Meidän 2024/2025 villamallistomme, joka on syntynyt tekstiilialan haasteiden keskellä, on todiste kestävyydestä ja sopeutumiskyvystä, jota meiltä kaikilta vaaditaan. Mallisto heijastaa ajatusta, että vaatteidenkin tulisi kasvaa ja muuttua meidän mukanamme ja kuvastaa elämän eri vaiheita.

Uuden villavaatemalliston myötä toivomme tuovamme jatkuvuuden, hyvän olon ja seikkailun henkeä teille ja perheillenne, sillä yhdessä kohtaamme nykyajan haasteet. Uskomme yhteisön voimaan, sinnikkyyteen ja uudistumisen henkeen, jotka ohjaavat meitä kohti kestävämpää ja ympäristöystävällisempää tulevaisuutta."

- Many Monthsin pääsuunnittelija, Bettina Lindblom -

 

Uusi villamallisto kattaa sekä useiden rakastettujen vaatteiden paluun että jännittävien uusien innovaatioiden esittelyn. Kaikki ilmentävät sitoutumista kestävyyteen, mukavuuteen ja kapselivaatekaappeihin.

Aivan kuten Nuuskamuikkunen matkaa kevyesti ja arvostaa vapautta, ManyMonths -konsepti kannustaa pohjoismaiseen minimalistiseen, kestävän kehityksen lähestymistapaan lasten muodissa, jossa jokainen vaatekappale on suunniteltu kasvamaan lastemme kanssa.

Villavaatteiden ominaisuudet: Villavaatteilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten niiden luontainen vastustuskyky tahroille ja hajuille, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan kiireisille perheille. Merinovillan luontaiset itsepuhdistuvat ominaisuudet tarkoittavat, että vaatteita tarvitsee pestä harvemmin, säästäen aikaa ja vettä.

Pitkäikäisyys: Valitsemalla ManyMonths -villavaatteeita, sijoitat vaatteisiin, jotka kasvavat lapsesi mukana, tarjoten poikkeuksellisia säädettävyysominaisuuksia ja vähentäen pikamuodin ympäristövaikutuksia.

Materiaalit: Sitoutuminen kestävyyteen ulottuu Oeko-Tex 100 -sertifioitujen kankaiden valmistukseen ja tarvikevalintoihin. Käyttämällä ympäristöystävällisiä värejä ja asettamalla etusijalle luonnonmukaiset ja uusiutuvat kuidut, pienentyvät ekologiset jalanjäljet ja näin varmistuu turvallisempi planeetta tuleville sukupolville.

Many Monthsin mallisto lupaa kikatuksia, kasvua ja vaatteita, jotka osoittavat, että tyyli ja ympäristöystävällisyys voivat todella kulkea käsi kädessä.

 

ESITTELYSSÄ KAUDEN 2024 / 2025 VÄRIT:

Vuoden 2024 / 2025 villamallistossa on kuunneltu lasten mieltymyksiä ja yhdistetty niitä uuteen väripalettiin. Aivan kuin väriliitusetti, mallisto on täynnä elämää ja tarinoita, jotka herättävät lasten mielikuvituksen.

Jokainen näistä väreistä on enemmän kuin vain valinta; ne ovat kutsu leikkiä, unelmoida ja tutkia maailmaa lapsuuden silmin. Puetaan pienet rakkaat murut väreihin ja katsotaan, kuinka he lähtevät rohkeasti seikkailemaan!

 Many Months collection: foggy black

Foggy Black/hiilenmusta
Foggy Black tekee paluun vaatekaappeihimme ikään kuin se ei olisi koskaan poissa ollutkaan. Kuvitelkaa iltataivaan sumuinen viehätys; sitä on Foggy Black. Se ei ole mikä tahansa musta – siinä on häivähdys hiljaisia salaisuuksia tähtien alla. Ammentaen inspiraatiota mustan ajattomasta eleganssista, hiilenmustat vaatteet toimivat pohjana luovuudelle. Tämä sävy saa tekstuurit ja muodot erottumaan, antaen asuille lisää ulottuvuutta ja monipuolisuutta. Se sopii erinomaisesti yhdistettäväksi kirkkaiden värien tai hempeiden sävyjen kanssa tyylikkään ilmeen luomiseksi.

 Many Months - elephant grey

Elephant Grey/elefantinharmaa
Ei vain norsuille! Tämä harmaa on kokoelman huomaamaton sankari. Yhtä viisas ja luotettava kuin majesteettiset eläimet, jotka vaeltelevat savannilla, Elephant Grey on viisauden ja vakauden väri. Tämä hienostunut sävy luo modernin, maanläheisen perustan, joka yhdistyy vaivattomasti sekä kirkkaampien värien että hillittyjen sävyjen kanssa. Harmaa yhdessä uuden purppuran kanssa muodostaa upean parin. Se on myös tyylikäs yhdistelmä tummansinisen kanssa. Yhdistettynä oranssinkeltaisen Tangerine Marmaladin energisyyteen harmaa tarjoaa virkistävän kontrastin. Elephant Grey on valinta nuorille seikkailijoille, jotka ovat viidakkosafarilla olohuoneessa. Se on täydellinen kumppani sotkuisille välipaloille, sillä se on yhtä anteeksiantava kuin jättiläismäinen, halaileva fantti. 

 Many Months - forest floor green

Forest Floor Green/saniaisenvihreä
Uusi vihreä väri on kuin itse luontoäiti olisi astunut hitaan muodin maailmaan. Sukelletaan metsän sydämeen saniaisvihreän kanssa. Se on metsämaton sävy - saniaiset avautuvat ja sammal pehmentää askeliamme. Väri sopii upeasti yhteen acaimarjan ja elefantinharmaan kanssa. Saniaisenvihreä on kunnianosoitus luonnon väripaletille, kutsuen luontoa sisätiloihin. Sävy harmonisoi hienosti aiempien ManyMonths-villavaatteiden kanssa, esim. kirsikanpunainen tai laventeli.

Many Months - acai berry

Acai Berry/acaimarjanpurppura
Yhtä ihansti kuin kulho täynnä herkullisia marjoja, acaimarjanpurppura tekee jokaisesta talvipäivästä jännittävän. Kun acaimarja liittoutuu mandariinimarmeladin kanssa, siinä on kaksikko valmiina maalaamaan taivaanrantaa värikkäillä siveltimenvedoilla hauskanpidon hengessä. Ne ovat dynaaminen väriyhdistelmä, jota jokaisen lapsen vaatekaappi tarvitsee talven harmaiden aikana! Acaimarjanväriset vaatteet ovat täynnä villin seikkailun fiilistä ja sopivat erinomaisesti yhteen aiempien mallistojemme maanläheisten sävyjen kanssa.

Many Months - classic blue

Classic Blue/klassinen sininen
Kuin mahtavin loiskahdus valtavassa lammikossa, Classic Blue on värien vesileikki. Puettuna siniseen neuleeseen olemme valmiita purjehtimaan seitsemän meren yli tai valloittamaan leikkipuiston liukumäen. Se on väri, joka sanoo: "Olen väriliitulaatikon kapteeni!" Luotettava, aina muodissa, aina valmiina seikkailuhin. Uusi klassinen sininen on kuin siivu taivaasta, leikattu irti ja liitetty mallistoomme. Yhdistettynä poppipinkin kanssa ne ovat kuin väreiksi muuttunut nauru. Kokeilkaa klassisia yhdistelmiä elefantinharmaan, müslinbeessin tai tummansininsen kanssa - ja piristäkää settiä ripauksella marmeladia ja aksolotinkeltaista leikkisän modernin asukokonaisuuden luomiseksi.

Many Months pop pink

Pop Pink/poppipinkki
Tämä ei ole mikä tahansa pinkki; se on rohkea purkkaunelmien, synttäreiden ja makean hattaran väri. Se on leikkisä ja nuorekas väri, jota voidaan käyttää pienissä poksahduksissa tai onnellisten asukokonaisuuksien luomiseksi. Olkaamme avoimia käyttämään rohkeampia sävyjä talvella. Erityisen ihana on Pop Pink yhdessä Sea Grotton kanssa, luoden tyylin, josta lapset pitävät tosi paljon. Kun pinkkiä yhdistetään neutraaleihin sävyihin kuten hiilenmustaan tai tummansiniseen, poppipinkistä saa ripauksen iloa kokonaisuuteen. Poppipinkki on leikkipuiston tähti, valmiina rokkaamaan saniaisenvihreän kanssa.

 Many Months - tangerine mandarine

Tangerine Marmalade/marmeladinvärinen, oranssinkeltainen
Mehukas ja eloisa, Tangerine Marmalade lisää ilon pilkahduksen päiviimme. Kuvitelkaa auringonpaisteen koskettama sitrushedelmien sävy, naurua aamiaisella ja suunnitelmia uusista seikkailuista. Tämä väri on iloinen vastalääke talven synkkyydelle, lämpöpurkaus pilvisiin päiviin. Yhdistyy poppipinkin kanssa leikkisän karkkikaupan tyyliseksi, maadoittuu klassisen sinisen kanssa ja sopii hyvin yhdistelmiin neutraaleiden sävyjen kanssa tasapainoisen ilmeen saavuttamiseksi. Kuvitelkaa syysvaatekaappi, jossa ruskea Hippopotamus muodostaa perustan, jota täydentävät saniaisenvihreä ja eloisa marmeladi. Uuden elefantinharmaan tai klassisen hiilenmustan rinnalla se tarjoaa modernin vivahteen, lisäten persoonallisuutta ajattomiin vaatekappaleisiin. Oranssinkeltainen toimii myös rohkeasti mustan syvyyden rinnalla, ilmentäen hienostuneisuutta lämmön kipinällä, ja se löytää maanläheisen vastaparin saniaisen vihreästä.

____________

Tässä pieni pilkahdus tulevaan Many Monthsin mallistoon :) Jos haluat tehdä ennakkotilauksen, voit laittaa tietoja haluamastasi tuotteesta sähköpostitse osoitteeseen mail(at)sebwil.fi.

Syksyn malliston tuotteet toimitetaan syksyllä.

Jätäthän  ennakkotilauksesi ma 18.3.2024 klo 11 mennessä. 

Psst!
Tutustuthan myös meidän muihin Many Months -tuotteisiin klikkaamalla alla oleva linkkiä:

https://sebwil.fi/collections/many-months

Psst 2!

Muistathan käydä kommentoimassa mieluisin Many Months tuote syksyn kuvastosta! 

 

 


71 kommenttia


 • Sebwil

  Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! Oli ihana lukea suosikeistanne, vastauksienne avulla osaamme päättää mitä ihanuuksia otamme syksyksi hyllyymme :) Arvonta on nyt suoritettu, paljon onnea Aura & Sophie! Lähetämme teille pian sähköpostia.


 • Sanski

  Kypärämyssyt ovat istuvuudeltaan täydellisiä lapsille. Tykkään myös hellehatuista, oma lemppari niistä on se missä nallekorvat.


 • Sophie

  Kypärämyssyt ovat ihania!


 • Riikka

  Kokohaalari ja hupullinen mekko/tunika.


 • Annika

  Kypärämyssy nallen korvilla on ihana❤️ Toki myös kaulurit ja villhaalarit aina tarpeen.


Jätä kommentti

Huomioi, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.