Tilaaminen

Voit tilata tuotteita valitsemalla haluamasi tuotteen (sekä mahd. väri ja koko), jolloin se siirtyy ostoskoriin. Valitse myös maksu- ja toimitustapa. Saat 1-2 arkipäivän (usein jo heti tilauspäivänä) sisällä laskun sähköpostiisi, jos olet valinnut laskun.

Maksaminen ja toimitus

Maksaminen tapahtuu ennakkolaskulla tai verkkopankkimaksulla. Katso ohjeet alta!

Toimitukset: vastaanottajan kirjelaatikkoon, noutopisteeseen tai ovelle.

Nouto: Tilauksen nouto on mahdollista varastoltamme (Sipoo) tai noutomyymälästämme (Porvoo). Huomioithan kuitenkin noutopisteiden aukioloajat!

Jos valitset noudon, tilauksen tulee olla etukäteen maksettu. Lähetämme sinulle vahvistuksen sähköpostitse kun tilaus on pakattu ja noudettavissa. Tilausvahvistus toimii kuittina noutopisteessä. 

Lasku

Vastaanotettuamme tilauksesi saat 1-2 arkipäivän sisällä, usein jo heti tilauspäivänä, laskun (pdf) sähköpostiisi. Maksujen välitys toteutetaan laskulla Visma Passelin laskutusohjelman kautta ja laskujen tekemisen sekä lähettämisen hoidamme itse.

Maksuehtona sovelletaan 14 vuorokautta ja lasku tulee maksaa ennen tuotteen lähettämistä; kun maksusuoritus näkyy tilillämme, toimitamme tilauksen.

Pankkimaksut – Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7)

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle (Oy Sebwil Ab). Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle (Oy Sebwil Ab). Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Paytrail -palvelun maksuehdot

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Verkkokauppa (Oy Sebwil Ab) toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Toimituskulut

Posti- ja toimituskulut veloitamme kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan. Nouto on ilmainen.
Mikäli haluat tilata tuotteita Suomen rajojen ulkopuolelle – otathan meihin yhteyttä.

Saapunut tilaus käsitellään 1-2 arkipäivän sisällä, usein jo heti tilauspäivänä. Mikäli toimitusaika on pidempi, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Pakettitoimituksemme voit noutaa noin 3-5 arkipäivän sisällä, riippuen paketin käsittelystä kuljetuksessa.

Sebwil ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Sebwilin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Sebwil -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Palautus- ja vaihto-oikeus

Tuotteilla on 14 päivän vaihto-/palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, pesemättömiä, alkuperäisessä myyntikunnossa ja alkuperäiseen, ehjään myyntipakkaukseen pakattuja. Huomioithan että, emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta!

Kun tilaus on vahvistettu saat vahvistusviestin tilausnumeron kera. Mikäli jostain syystä haluat palauttaa tai vaihtaa tilaamasi tuotteen, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse mail@sebwil.fi. Mainitse samalla vahvistuksessa oleva tilausnumero ja laita myös mukaan yhtetietosi ja IBAN tilinumerosi palautusta varten.

Lähetämme sinulle sähköpostitse valmiiksi maksetun asiakaspalautus -osoitelapun, jonka sinun tulisi käyttää. Palautus on sinulle maksuton kun käytät lähettämämme palautusosoitelappua (emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia). Kirjeen voi jättää lähimpään postilaatikkoon ja paketin lähimpään

Postin toimipaikkaan. Kun palautus on saapunut meille, rahat palautetaan tilillesi palautuksen käsittelyn jälkeen. Hyvitämme täyden ostossumman, jos tuote on moitteettomassa kunnossa.

Hinnat (euro)

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Sebwil pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin eikä vastaa mahdollisista virheistä tuotetiedoissa.