Miksi lasten silmien suojaaminen auringolta on niin tärkeää?

Lasten silmät ovat erittäin herkät auringon UV-säteilyn haittavaikutuksille ja hei – silmät pitäisi suojata auringolta jo nyt!

Lasten silmän linssi suodattaa vähemmän UV-säteilyä kuin aikuisten, tämä tarkoittaa että, verkkokalvon keskeisille alueille pääsee runsaasti haitallista valoa. Tämä liiallinen altistuminen UV-säteilylle voi aiheuttaa silmään erilaisia vaivoja ja jopa muutoksia verkkokalvoille. WHO:n mukaan jopa 80 % koko elämän aikaisesta UV-altistuksesta tapahtuu ennen 18 ikävuotta, joten aurinkolasit kannattaa ottaa käyttöön jo vauvaiässä!

Olisi myös hyvä muistaa että, lapsesi ei ehkä välttämättä osaa itse vielä kääntää katsettaan pois auringosta ja suoraan aurinkoon katsominen voi esim aiheuttaa lapsellesi päänsärkyä.

Kaikkein parhaiten silmien suojaaminen onnistuu laadukkailla aurinkolaseilla, jotka antavat 100 % suojan auringon UV-säteilyä vastaan. Mitä tulee aurinkolasien muotoiluun niin on tärkeää että silmät ovat suojassa myös esim. silloin kun lapsi katselee ylöspäin, vaikkapa rattaissa tai kantoliinassa istuessaan.

Valikoimastamme löydät juuri tälläiset aurinkolasit, nimittäin Ki ET LA aurinkolasit vauvoille ja lapsille!

Ki ET LA -aurinkolasien kehykset valmistetaan yhdestä osasta, ja käytetty materiaali on taipuisaa ja rikkoutumatonta, joten kehykset kestävät kovaakin käsittelyä. Ehjänä pysyvät aurinkolasit ovat turvalliset niin vauvan kuin taaperonkin käytössä. Kehyksissa käytetty materiaali on erittäin kevyttä, joten aurinkolasit tuntuvat miellyttäviltä pienen käyttäjän yllä!

Linssit valmistetaan polykarbonaatista, joka suojaa UV-sätelyltä paremmin kuin akryyli ja Ki ET LA .n aurinkolasit on valmistettu täysin kierrätettävistä materiaaleista!

Pääset tutustumaan Ki ET LA -aurinkolaseihin verkkokaupassamme.


Jätä kommentti

Huomioi, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.