Tarvitaanko rintapumppua?

Ostaisinko rintapumpun vai en?

"Tätä pohdin aikoinaan paljon, tulin kuitenkin siihen tulokseen että en hanki, vaikka maidonnousu imetysten välissä oli minulla aika hurjaa… Käytin sen sijaan paljon maidonkerääjää, joka oli minulle sopiva ja mieluisa maidontuotannon apuväline.
Kokeilin kyllä rintapumpun käyttöä, mutta se ei sitten ollut minun juttuni."

//Mia

Kaikille pumpun hankinta ei siis ole tarpeellista, toiselle äidille sopii paremmin lypsää maitoa käsin, kun taas toiset vannovat rintpumpun nimeen.
Jos maitomäärät ovat suuria ja sinusta tuntuu että, rintapumppu voisi olla hyvä apuväline just sinulle, niin on hyvä pohtia seuraavia asioita:

  • kuinka usein pumppaat
  • kuinka pitkään tarvitset pumppua ja
  • kuinka nopeasti haluat suoriutua pumppauksesta

KÄSIKÄYTTÖINEN pumppu on ihanteellinen kun tarvitset pumppua satunnaisesti, esim. jos olet lyhyen hetken pois vauvasi luota. Se on kevyt ja mukava käytössä hellävaraisen pumppausrytmin vuoksi.

SÄHKÖKÄYTTÖINEN rintapumppu sopii säännölliseen pumppaukseen. Se on myös erittäin käytännöllinen, jos haluaa suoriutua pumppauksesta nopeasti.

Sähkökäyttöisiä rintapumppuja löytyy sekä yhden että kahden rinnan versioina:

  • Tuplapumppu on hyvä valinta kaksosten äidille tai jos imetyksen käynnistymisessä on viivettä tai jos vastasyntynyt joutuu olemaan erossa äidistä pidempiä aikoja.
  • Single pumppu sopii paremmin, jos sinulla on tapana imettää ja pumpata samanaikaisesti. Se on myös hinnaltaan edullisempi.

Lähde: lansinoh.fi

https://www.sebwil.fi

https://sebwil.fi/products/lansinoh-kasikayttoinen-rintapumppu


Jätä kommentti

Huomioi, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.